Ambassadeur

AMBASSADEUR van de
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

BREDA 29 januari 2006 – Bert Back wordt ambassadeur voor de Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers. Bert Back (42) ondersteunt hiermee het doel dat de Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers heeft:

  • Het verbeteren van de positie van Incest Slachtoffers en hun naaste omgeving en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het contact tussen de Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers en Bert Back kwam tot stand voor de 3e Lotgenotendag van 2003 welke gehouden werd in Etten – Leur.

 Uitreiking
Uitreiking Ambassadeurschap Bert Back


Onder leiding van Bert Back hebben we,de 3e Lotgenotendag voor Incest Slachtoffersafgesloten. Voor degene die wilde, een moment van Reiki, ontspanning gedaan. Moeilijk voor sommige, maar ook heel goed om de stroom te voelen die door de kring heen ging. Een stroom van positieve kracht die we aan elkaar doorgaven.

Op de 5e Lotgenotendag welke gehouden werd in Zevenbergen was Bert wederom van de partij om Lotgenoten te onder steunen bij het hebben van moeilijke tijden.

Het contact bleef bestaan en resulteerde uite indelijk in het ambassadeurschap.

Als Ambassadeur promoot Bert de activiteiten en de naamsbekendheid van de Stichting. Daarnaast is Bert sinds kort ook Operator geworden op onze wekelijkse Chatavond.

Bij de foto: Ruud Pruyssers en MarLies Heeg verwelkomen Bert Back als ambassadeur.

Oorkonde

MEDEDELING:

Bert Back is tot 31 december 2009 Ambassadeur geweest van de Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube