Stichting L.I.S. in de Media – Uitzending donderdag 3 maart 2005

Programma over misdaad en veiligheid op straat,  waarin een groot aantal aansprekende nieuwsonderwerpen aan de orde komt. 
Actienieuws wordt gepresenteerd door Gallyon van Vessem.

Woensdag 2 maart 2005 
Man verdacht van ontucht met pasgeboren kind

ROTTERDAM – Een 46-jarige man uit Krimpen aan den IJssel wordt ervan verdacht zijn dochter vanaf haar geboorte te hebben misbruikt. Het kind werd op 8 november 1995 geboren. De seksuele handelingen die de Krimpenaar met haar verrichtte, zouden op 11 november van dat jaar zijn begonnen, zo blijkt uit de dagvaarding voor de rechtszaak die 14 maart in Rotterdam begint. 

De man zou het kind negen jaar lang, tot december 2004, seksueel hebben misbruikt. Hij zou geregeld zijn geslachtsdeel in haar mond of vagina hebben gestoken, haar genitaliën hebben gelikt of zijn vingers in haar vagina hebben gestoken. Ook kwam kwam hij klaar op het lichaam van zijn dochter. 

Wat hij heeft gedaan met het kind, kwam naar voren tijdens verklaringen die de Krimpenaar na zijn aanhouding in december 2004 aflegde. “Elke incestzaak is vreselijk, maar dat het vanaf een zo’n jonge leeftijd gebeurt, dat hebben we niet vaak meegemaakt”, aldus een woordvoerster van het Openbaar Ministerie woensdag. 

De verdachte, R.F., zou niet alleen met zijn eigen kind, maar eerder ook met drie minderjarige nichtjes ontucht hebben gepleegd. Dat gebeurde tussen julie 1988 en eind december 1991. Een van de kinderen was aan zijn zorg toevertrouwd. 

Copyright: nl.nu

 

 

Bron:

 logo sbs6

Hart van Nederland 

 Uitzending donderdag 3 maart 2005

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube