Verhaal van Afra

December 2004

Mijn naam is Afra en ik ben 53 jaar.

Op 28 juli 2004 zat ik naar een film te kijken voor de televisie en ik wist op dat moment niet wat er met me gebeurde maar het was net of ik naar mijn jeugd aan het kijken was.

De film ging over seksueel misbruik. Door die film kwam ik er achter dat ik van mijn 6de tot mijn 11de jaar ben misbruikt door mijn oom.

Ik zal in het kort vertellen wat er in mijn jeugd is gebeurd: Mijn moeder is overleden toen ik 3 jaar was, ik heb 2 oudere broers en 1 jongere. Omdat onze vader niet voor ons kon zorgen, dat was nu eenmaal zo in die tijd, werden wij ondergebracht bij ooms en tantes.

Ik kwam bij een oom en tante die geen kinderen hadden. Ik heb het daar nooit leuk gevonden ik werd min of meer als werkster gebruikt. Ik was de koning te rijk dat mijn vader op een gegeven moment kwam vertellen dat hij iemand had ontmoet en ging trouwen en wij allemaal weer bij elkaar kwamen. Ik was toen 11 jaar.

Hij had een hele lieve vrouw die wij allemaal echt als onze moeder zagen en nog steeds zien.

Begin van 2004 kwam zij in het ziekenhuis terecht, gelukkig gaat het nu weer goed met haar, ik kon dit niet aanzien en ben in de ziektewet terecht gekomen en via bedrijfsmaatschappelijk werk bij een psychotherapeute omdat men dacht dat er meer aan de hand was.

Op dit moment ben ik alleen zooooooo vreselijk boos, ik zou die oom wat willen doen, hem ermee confronteren maar dat gaat niet meer want hij is overleden.

Dit is mijn verhaal in het kort.

Groetjes Afra
Ik ben daar nog steeds in behandeling.

 

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube