Verhaal van Ayla

September 2004

Ik ben Ayla,

Ik weet niet hoe te beginnen er zit zoveel pijn verdriet en angst allemaal ver weg gestopt. Ik heb MPS (Meervoudige Persoonlijkheid Stoornis).

Ik heb het altijd kunnen zien als iets wat de anderen was overkomen.

Ik ben mama van de kleintjes. De muurtjes zijn echter aan het afbrokkelen en dan vang je ineens een gesprek op die de kleintjes met elkaar hebben. Ze praten over het misbruik alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en geschokt besef ik dat ze niet beter weten. Voor hun is geweld de gewoonste zaak van de wereld.

Sinds kort is het kernkind wakker geworden.
Ik weet dat het misbruik door de vader is begonnen toen we 3 jaar oud waren. We moesten hem pijpen en hij verkrachte ons anaal.

Dat is het verhaal van Lotte (7) in mij.
Zij heeft het allemaal goed verwerkt met behulp van de kinderpsychiater. Nog steeds had ik iets van dat is haar overkomen. Totdat mijn psychiater zei “jullie delen hetzelfde lichaam”. Langzaam aan ontstaat er binnenin contact. Moet ik onder ogen zien dat de vader zijn eigen dochtertje misbruikt heeft. Zo maar zonder reden. De moeder zei dat ze in die tijd geen sex met de vader heeft gehad.

Dan pakken we toch gewoon ff een peuter. Ziek en walgelijk is hij. Hij ontkent nog steeds alles wat er is gebeurd en de erkenning moet van ons zelf komen. Hij dreigt met zelfmoord.

De moeder woont nog steeds bij hem ze zei dat hij het grootste slachtoffer was.

Maar nu de reden waarom ik uitgerekend nu een stukje van mijn verhaal op papier heb gezet. Mijn moeder heeft mijn zo nodig medicatie in beheer en deze was op dus vroeg ik mijn medicatie terug. Zij is toen achter mijn rug om gaan bellen. Tegen mij zei ze ik had gewetens problemen.

Ik flipte helemaal. Gewetens problemen daar heeft ze nou nog nooit last van gehad. Er knapte iets in me.

Ineens had ik zoiets van ik ben niet meer loyaal aan jou ik zet ons verhaal op de site dan ben ik er vanaf dan heb ik het met iemand gedeeld en loop er niet helemaal alleen mee.

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube