Verhaal van Binka

Oktober 2006

Ik ben Binka.

Het is moeilijk om te beginnen met schrijven, waar moet je beginnen. Ik was 11 jaar toen mijn vader handtastelijk begon te worden. Het heeft niet lang geduurd wat kort daarna zijn mijn ouders geschieden.

Mijn moeder wist het wel maar ze durfde niet tegen mijn vader op ik hield contact met mijn vader, want het is je vader die staat op een voetstuk. Al was het contact wel oppervlakkig een paar jaar geleden heb ik het contact verbroken en alles achter mij gelaten.

In 2001 is mijn dochter geboren en in dat zelfde jaar trouwde ik met haar vader het huwelijk heeft 2 jaar geduurd en ik ben toen gescheiden. Mijn dochter had een omgangsregeling, die door de rechter was vastgesteld (alleen overdag mocht ze naar hem toe).

Tot 13 augustus. j.l. toen kwam ze bij haar vader weg en zei tegen mij dat haar vader haar aan de plasser had gezeten. Ik voelde de grond onder mij weg zakken, en ik wist hoe zij haar voelde want ik had het zelfde meegemaakt.

Ik heb aangifte bij de politie gedaan en mijn dochter is ook verhoord, in de verhoorstudio morgen wordt mijn ex verhoord. Wil zo graag dat de tijd supersnel gaat en dat we gewoon verder kunnen met ons leven.

Wil zo graag huisje, boompje, beestje. Het is de eerste keer dat ik op deze site ben, en ik ben zo dankbaar dat ik mijn verhaal kon vertellen.

Groetjes Binka
Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube