Verhaal van Chino

September 2004

Ik ben Chino,

Ik had laatst geprobeerd voor mij verhaal de schrijven maar is op de een of andere manier niet geluk ik probeer bij deze nog eens.

Namelijk het gaat over incest of misbruik.

Ik ben namelijk door mijn opa geestelijk en lichamelijk misbruik toen ik 11 jaar was tot mijn 13e jaar, ik heb dit pas voor twee maanden geleden aan mijn maatschappelijkwerkster vertelt.

Hier komt mijn verhaal schrik niet.

Ik ben als kind zijnde veel en ernstig ziek geweest, maar met mijn 11de jaar moest ik bij mijn opa gaan helpen met het huishouden want mijn oma was al een paar jaar geleden gestorven. Zo moest bijvoorbeeld stoffen en stofzuigen en soms de ramen wassen. Ik moest iedere zaterdag naar opa maar daar heeft die misbruik van gemaakt.

Iedere zaterdag  moest me helemaal uit kleden en dan keek die naar mij. Als ik klaar was moest ik op bed gaan liggen en dan begon hij me de betasten van boven tot onder. Daar na ging hij bij mij onder naar binnen met zijn penis. En ook moest ik zijn sperma opeten want dan werd ik niet meer ziek. Op een keer in de maand plaste die in mijn mond, dat waren medicijnen zei die dan hoefde ik niet meer naar het ziekenhuis. Dat hij aan me zat dat ging iedere zaterdag wel 2 tot 4 keer per dag zo.

Hij zei als ik ongesteld werd mocht ik niet meer bij hem op bezoek komen. Want dan was ik een duvelingintje en dan was ik vies, ook mocht ik dit niemand vertellen want dan werd die persoon of ernstig ziek of hij ging dood. Toen ik ongesteld werd moest de huisarts mij een kalmeringspuit komen zetten zo overstuur was ik.

Niemand begrijpt waardoor dat kwam en ik mocht niks zeggen. Ik heb wel met dertien jaar eens aan mijn vader gezegd opa is niet lief voor mij naar drie weken is mijn vader gestorven.

Ik heb 38 jaar rond gelopen met de schuld dat ik dat schuld was dat mijn vader gestorven was en nog meer familieleden steeds als er iemand ziek werd of erger dan dacht ik dat is mijn schuld had ik mag moeten zwijgen.

Mijn beste vriendin heeft verleden jaar borstkanker gekregen. Ook tegen haar heb ik gezegd dat ben ik daar schuld van ben.

Ze vroeg aan mij hoe kom je daar bij, ik heb haar toen dit verhaal vertelt ze schrok Ze zei hoe kan jij nauw iemand ziek maken of nog erger. Heb jij soms bij me die kanker in geduwd dat kan toch niet zet dit eerst eens uit je hoofd jij kan niemand ziek maken of dood kunnen latten gaan.

Dat kan niemand je opa heeft je wel wat heel ernstig in gepraat, ze zei wat moet jij je al jaren rot voelen eindelijk heb je toch eens kunnen praten wel met moeite. Ik heb nu help van de maatschappelijkwerkster maar die zei al dit kan nog wel jaren duren voor dat je alles verwerkt hebt, want je hebt er al heel wat jaren mee rond gelopen.

Ik wens iedereen die dit of nog erger is overkomen heel veel succes met alles de verwerken, ik weet nu hoe moeilijk dat is hier wil ik mijn verhaal mee beëindigen.

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube