Verhaal van Christina

December 2004

Ik ben Christina.

Ik was 9 jaar toen dit allemaal begon. We gingen naar een verjaardag van mijn oma dat gehouden werd in het huis van mijn oom en tante, omdat mijn oma d’r huisje te klein was voor haar familie en vriendenkring. Mijn neef zei na een tijdje toen ik me daar na het eten begon te vervelen dat hij een nieuwe cd had van de Beatels. Ik wilde wel mee. Weg uit deze saaie bedoeling.

Dus ik liep met hem mee naar boven. Mijn broertje en mijn nichtje gingen samen op haar kamer spelen. Ik ging bij hem op zijn kamer op de bank zitten en hij liet die cd zien. Even later zette hij zijn t.v. aan en zei dat als ik naast hem op het bed kwam zitten ik het beter kon zien dan hoefde ik niet naar rechts te staren. Ik deed dat en ging op het bed zitten naast hem.

Hij ging dichter naast me zitten en vroeg of ik nog wat te drinken wilde hebben. Ik hoefde dat niet zei ik. Toen we daar zaten legde hij zijn arm om me heen. Toen hij dat gedaan had trok hij me naar zich toe en begon over mijn borstjes te wrijven die zich net begonnen te ontwikkelen. Met zijn andere hand wreef hij over mijn poesje. Ik moest met mijn hand bij zijn geslachtsdeel komen. Dat wilde ik niet. Dus toen hij mijn hand op zijn geslachtsdeel over zijn broek had gelegd trok ik mijn hand terug.

Toen pakte hij mijn hand en stopte hem samen met zijn hand in zijn broek. Ik had nog geen seksuele voorlichting gehad dus ik snapte dit niet. Ik dacht dat dit hoorde. Hij vroeg toen ik op mijn knieën bij hem wilde zitten. Ik deed dat nog ook. Hij ging achter mij zitten en ik vroeg me wel af wat er ging gebeuren.

Hij trok toen mijn broek naar beneden. Hij vroeg toen of ik dat merkte. Ik zei dat ik dat merkte ja. Dus hij trok hem weer aan en deed het toen voorzichtiger. Hij vroeg dat weer. Ik zei dat ik het voelde vanwege het temperatuurverschil. Ik mocht weer naast hem gaan zitten. Ik zat aan de rechterkant van hem, hij ging met zijn hand in mijn broekje. Toen hij dat net had trok hij zijn hand terug en trok mijn trui, T-shirt en hemd uit. En ging met mijn tepels spelen. Hij likte eraan. Later zij hij dat ik op bed moest gaan liggen. Ik deed dat en hij trok mijn onderbroek uit en ging eerst met zijn handen mijn vagina inspecteren.

Toen dat volgens mij schijnbaar goedgekeurd was ging hij eraan likken. Ik vond dat vervelend en probeerde me los te rukken. Het lukte niet. Hij was 5 jaar ouder als mij en met de drukte van beneden wist ik dat ze me bij mijn nichtje ook niet zouden horen. Ik was machteloos en hij probeerde met zijn tong bij mij naar binnen te gaan. Er klopte toen iemand op de deur. Mijn neef liet mij los en liep naar de deur toe. Mijn nichtje vroeg of ze bij hem op de kamer het programma “Oppassen” mochten kijken.

Mijn neef wilde dat niet en stuurde haar weg. Ze liep naar beneden. Even later toen hij mij weer te pakken had hoorde hij op een gegeven moment iemand de trap opkomen met zware stappen. Hij stopte mij snel onder zijn dekens en gooide mijn kleding onder het bed.

Mijn oom kwam de kamer binnen. Hij vroeg waarom mijn nichtje niet mocht komen kijken. Mijn neef zei dat ze er altijd zo doorpraatte. Mijn oom zag mij toen onder de dekens liggen. Hij vroeg waarom ik onder de dekens lag en mijn neef zei dat ik het koud had en dat ik daarom onder de dekens lag.

Maar mijn nichtje zou zo komen kijken. Ik kon daar op dat moment niet de dekens van mij afslaan van zie wat uw zoon doet. Ik was bang. Toen de deur dicht ging trok hij een groot gedeelte van mijn kleding onder het bed vandaan en zei dat ik moest aankleden en wel snel.

Ik pakte snel mijn ondergoed onder de dekens vandaan want die had mijn neef net voordat mijn oom binnen kwam onder de dekens gestopt. Ik kleedde me snel aan. Terwijl ik me aankleedde zei mijn neef als je er hier iets van zegt dan vermoord ik je. Nadat ik me aangekleed had kwam mijn nichtje naar boven en ik ging zo snel als ik kon weer naar beneden. Ik weet dat het minimaal 8 keer per jaar gebeurde.

Want zoveel verjaardagen waren daar en dan waren de zomervakanties er nog want dan gingen we altijd op oma passen. Toen ik 10 jaar was kreeg ik seksuele voorlichting van mijn ouders. Het was zaterdagmiddag. Mijn moeder stond eten te koken en mijn vader zat voor de kachel en ik moest bij hem op schoot komen zitten. Toen hij mij aan mijn bovenarmen wilde vastpakken raakte hij per ongeluk mijn borstjes aan. En als dank daarvoor kreeg mijn vader een klap in zijn gezicht.

Dat van mijn neef ging 5 jaar door elke keer bedreigde hij me weer en elke keer had hij weer een smoesje die ik weer geloofde om met hem mee te gaan naar zijn kamer. Ook gebeurde het een keer dat toen ik thuis voor mijn broer zat op zondagavond. Hij lag in de bank en mijn oma zat voor me. Mijn broer lag eerst zijn arm op mijn been en later zat hij ook aan mijn borstjes. Ik moet toen een jaar of 11 zijn geweest.

Maar even om door te gaan over mijn neef. Een van de laatste keren met hem weet ik ook nog als de dag van gisteren. Toen we de laatste zomervakantie daar waren ik was toen 14 jaar. Mijn broertje en hij waren een spelletje op de computer aan het spelen in de daarvoor bestemde kamer. Op een gegeven moment vroeg mijn neef of ik met hem hetzelfde spelletje wilde spelen. Het spelletje was Lingo. Ik zei dat ik dat wel wilde. Toen hij het spel opgestart had zei hij dat ik aan de beurt was.

Ik stond een tijdje naast hem met het spel. Mijn broertje zat dus in een stoel schuin achter mijn neef. Mijn neef zei van zo kun je toch niet spelen? Kom maar op mijn schoot zitten dan kun je het spel beter spelen. Ik ging bij hem op zijn been zitten en vroeg of ik niet te zwaar was. Hij vond van niet en ik bleef zitten. Hij lag een arm om me heen zo genaamd om me tegen te houden voor het geval ik zou vallen. Hij ging weer met zijn handen in mijn ondergoed. En ging met zijn vingers weer naar binnen bij mij. Hij deed mij zeer maar durfde ik niet te zeggen waar mijn broertje bij was. Toen mijn broertje even wat ging drinken zei ik het tegen hem. Hij zei dat hij wel voorzichtiger zou zijn.

Mijn broertje kwam terug en we waren klaar met het spel. Ik zei dat ik even op bed een boekje ging lezen. Toen ik net op bed lag met een boek hoorde ik dat iemand de deur open probeerde te krijgen, maar omdat die deur erg klemde lukte dat niet zo snel. Mijn neef kwam binnen. Toen hij binnen was sloot hij de deur achter zich. hij vroeg daarna of ik straks even naar zijn tent wilde komen.

Ik zei dat ik dat niet wilde en ondertussen dat hij dat vroeg en ik antwoordde deed hij de balkondeur op slot en het gordijn dicht. Hij lag die zomer in de tent omdat hij als enigste thuis was maar wij er ook waren zou hij in een tent slapen. Ik dacht al dan gebeurd het zeker dus ik wilde niet. Nadat ik dat gezegd had kwam hij bij mij op bed zitten en begon aan mijn borstjes te voelen. Ik wilde dat niet en probeerde hem weg te duwen want als iemand binnen zou komen zouden we de pineut zijn. Hij zei dat ik me daar niet druk over hoefde te maken want de deur ging niet zo gemakkelijk open en dan zouden we mij onder de dekens stoppen.

Terwijl hij mijn T-shirt uit had gedaan en mijn bh begon hij eerst aan mijn borstjes te likken en daarna te zuigen. Terwijl hij dat deed deed hij mijn rok omhoog en ging eerst onder mijn maliot en over mijn onderbroek heen wrijven. Toen trok hij bij mij me maliot uit.

Nadat hij dat had gedaan ging hij weer half op me liggen zodat ik niet los kon breken en ging na een paar keer over mijn broekje te hebben gewreven onder mijn broekje wrijven. Hij trok mijn onderbroekje uit en terwijl hij me vast hield begon hij mij te zuigen. Ook probeerde hij met zijn tong bij mij naar binnen te gaan. Na een tijdje ging hij weer half op me liggen. Ik voelde dat zijn geslachtsdeel wel hard aan het worden was, maar ik was alleen aan het denken hoe kom ik hier ooit weg. Ik voelde toen weer dat hij met zijn vingers over mijn poesje heen ging. Voor ik het wist ging hij met een vinger naar binnen. Hij deed mij zeer maar durfde het niet te zeggen.

Nadat hij mij een poosje met 1 vinger gevingerd had voelde ik dat er iets bij kwam. Het was nog een vinger. Ik voelde de pijn steeds erger maar durfde het niet te zeggen. Nadat dat was gebeurd zei hij dat ik me weer aan moest kleden en zei ook dat ik niets mocht zeggen want dan zou hij mij vermoorden.

Ik voelde me erg vies en voelde erg veel pijn. In december dat jaar mijn huisarts het thuis bekend gemaakt en toen ik in januari zo veel gedwongen werd om het aan te geven deed ik het niet. Ik gaf het in februari aan.

Na een tijd elke keer bij de politie e.d. is de zaak aan het eind van de zomer geseponeerd oud en te weinig bewijsmateriaal. Nadat ik 2 jaar bij het RIAGG had gelopen zat ik weer goed in mijn vel.

Mijn ouders begrepen naar afloop wel waarom ik zo reageerde. In oktober nadat ik 2 jaar bij het RIAGG had gelopen ben ik ermee gestopt. Die zomer daarop ging het echter weer verkeerd. Ik moest die zomer 3 weken de krant rondbrengen en een man hier uit het dorp kon ook zijn handen niet thuis houden.

Na die 3 weken dat voor mij weer een hel was was ik blij dat ik daarmee klaar was. Want door een man van ruim 85 jaar die aan je zit ongewenst is een hel. Ik heb er een jaar over gedaan om dat te kunnen verwerken. Of anders te zeggen proberen te wissen.

Na een half jaar werd hij ook in elkaar geslagen dat winkeliertje en is niet anders terug gekomen dan in een grafkist. Vandaar dat ik het misschien zo snel heb kunnen vergeten. Die herfst ging ik naar Zeeland bij vrienden die ik een jaar voor die ene man had ontmoet. Ik was er al vaker geweest. S’nachts gingen hij en ik nog even bij de vuurtoren kijken en een stukje langs het strand lopen en daar ging het weer verkeerd.

Ik voel het nog steeds terwijl het al ruim een jaar geleden is. Houd dit dan nooit op. Ik heb me nu ruim anderhalve maand geleden opgegeven bij het RIAGG om daar weer terug te komen. Ben nog niet in behandeling, maar heb nu 1 intake achter de rug. Sinds die tijd komt alles van mijn neef weer omhoog.

Het is nu te hopen dat ik nu alles weer kan verwerken en dat ik aan een leven kan beginnen, want zoals ik nu leef is het geen leven meer.

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube