Verhaal van Joke

Mei 2004

Ik ben Joke, 19 jaar.

Het begon allemaal toen ik 11 á 12 jaar was. Mijn neef had een immens grote mentale macht over mij, ik deed alles wat hij vroeg, ook al was hij één jaar jonger.

Ik was gewoon zo bang, dat hij alles wat ik zei tegen mijn ouders zou gaan zeggen, en dat ik dan de schuld zou krijgen. Omdat ik ten slotte de oudste en verstandigste was. Maar ik heb het dus nooit tegen mijn ouders gezegd.

Ik moest mijn neef kussen, overal, mét tong. Tevens moest ik hem aanraken, hij zat met zijn tong aan m’n tepels, hij zat met zijn handen in mijn broekje, hij drong in me, wou meer…kreeg meer…

Hij wou met me mee als ik naar het wc ging, om me eens goed te kunnen bekijken. Hij stripte voor mij, en dwong me om naar hem te kijken….hoe hard ik ook zei dat ik dat allemaal niet wou, des te leuker leek hij het te vinden. En ik kon niets doen, niets zeggen. Ik moest machteloos toezien hoe hij zijn spelletje verder speelde. Ik weet nog dat ik op een keer probeert om hem te doen stoppen, door te zeggen dat; áls hij nog iets wou doen, dat hij dan moest betalen….hij heeft betaald…

Dit alles heeft een 4 jaar geduurd, toen zijn m’n tante en neef verhuisd, en nu zie ik hem maar om het jaar meer…

Maar ondertussen liep er ook een andere neef rond, die een jaar ouder was. Hij bleef op een keer slapen, en hij besloot ineens om in mijn bed te komen liggen. Nog voor ik iets kon zeggen, drukte hij zijn lippen op m’n mond en kuste me. Maar zijn mond kwam zo hard tegen de mijne dat ik dagen zeer heb gehad.

Daarna zei hij dat ik m’n broekje moest uitdoen, dat hij iets ging proberen. Maar ik mocht het niet tegen mijn ouders zeggen, zei hij. Want we hoorden dit eigenlijk helemaal niet te doen…

Ik deed dus m’n broekje uit, en hij het zijne, en ik voelde iets hard tegen m’n onderbuik..ik vond het helemaal niet leuk, en begon tegen te stribbelen.

Op een gegeven moment had hij door dat het niet ging lukken, en is hij terug in zijn eigen bed gekropen.

Dan, op een andere keer, ben ik nog verkracht door iemand die ik niet kende. Ik had teveel op, dat wel, en ik begreep totaal niet waar hij het over had, en toen hij me meesleurde naar ergens op een donkere wei, was ik te dronken om nog terug te vechten.

Tot 2 jaar geleden alles angstvallig verzwegen, maar toen ben ik beginnen verkeren, en heb ik het wel moeten vertellen. Want ik was bang om naar bed te gaan. Ik denk dat nu ongeveer 5 mensen het weten, maar ik wil er over praten met mensen die weten wat ik allemaal heb meegemaakt.

Ik wil praten met iemand die me kan zeggen wat ik nu moet doen. Ik wil praten met iemand die me de weg kan leiden, want zelf zie ik die weg niet meer….

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube