Verhaal van Lawra

Oktober 2004

Ik ben Laura.

Hallo hierbij mijn verhaal wat anders is dan anders, maar vertel het toch.

Ik ben een vrouw van 42 jaar, en het gebeurde allemaal vanaf mijn 5e jaar tot mijn 12e. Mijn vader was altijd een erge lieve man voor mij, hij gaf mij enorm veel liefde en aandacht, leerde me fietsen, leerde me klok kijken, was streng als ik mijn huiswerk niet maakte, en knuffelde me erg vaak, maar gewoon zoals elke vader dat deed.

Van mijn moeder kreeg ik alleen aandacht als ik mijn kamer niet had opgeruimd, of ik deed iets wat niet klopte, etc etc etc. Mijn vader heeft me nooit geslagen of pijn gedaan,hij heeft het allemaal gedaan onder een dikke deken van liefde. Hij speelde het zo goed, dat ik het zelfs ging opzoeken, want hij was wel “slim” als ik een tijdje geen seksuele aandacht kreeg, dan ging ik het opzoeken bij hem’ hij zei dan bijvoorbeeld nee nu niet, en dat vond ik erggggg, begreep het niet.

Ja hij zorgde ervoor dat ik meer van hem ging houden en ondertussen seks, maar dat vond ik prima en ook nog lekker, ja ik ben een kind weet ik veel, hij zei dat het gebeurde in elke gezin met vaders en dochters en dat het heel normaal was, alleen mocht je het tegen niemand vertellen anders gingen mama’s scheiden van hun papa’s, en werd ik uit huis gezet, dus ik hield me mond wel dicht.

Toen ik later hoorde op mijn 16e dat incest slecht was, begreep ik daar niets meer van, hij zei dat het normaal was en de buitenwereld zei dat het slecht was, tot de dag van vandaag begrijp ik het nog steeds niet.

Maar goed “het gebeurde op een zondagochtend” ik ging dan altijd nog even bij mijn ouders in bed liggen en mijn moeder ging dan daarna naar beneden om ontbijt te maken. Ik lag dan meestal nog even te stoeien met mijn vader. Aangezien ik moest douchen voor het ontbijt’ zei mijn vader trek alles maar
uit, niets aan de hand want dat was altijd zo. Hij pakte me op en zette me op zijn buik, nog niets raars toch, wel voelde ik iets hards in z’n onderbroek, ik altijd nieuwsgierig; vroeg wat is dat. Hij pakte me handje en deed het in zijn onderbroek, ik schrok een beetje want ik voelde iets nats en groots en zeer heet. Mijn vaders ademhaling ging sneller, en hij zei, knijp maar en ga maar op en neer “dat vind papa zo lekker“, want jij bent mijn kleine prinsesje waar ik zoveel van hou. En binnen een paar minuten kwam hij schokkend klaar, ik vond het vies die sperma, maar daarna onder de douche en schoon.

Hij zei wel, dit is heel normaal tussen vaders en dochters alleen mama;s mogen dit nooit weten anders word je uit huis geplaatst en mama zal je nooit meer zien. Dus je begrijpt ik hield me mond. Vanaf dat moment was het hek van de dam, elke gelegenheid die hij had deden we seks, aftrekken, pijpen likken etc etc etc.

Maar hij deed het met liefde, als hij geil was en begon met strelen, en ik wou bijvoorbeeld buiten spelen, dan zei ik nee papa geen zin. Hij zei dan oké ga maar spelen buiten, maar papa moet wel straks seks hebben anders word ie heel verdrietig. En aangezien ik niet wilde dat hij verdrietig werd’ deed ik dan
inderdaad later wat hij wilde. Maar ik deed het uit mijn vrije wil.

Toen mijn moeder een week het ziekenhuis inging voor nierstenen toen was het feest voor hem. Ik sliep bij hem in bed en hij kwam zeker wel 8 keer klaar op een dag. Maar 1 nacht hij was niet zo lekker ik moest ik naar mijn eigen bedje, en dat vond ik niet leuk. Toen hij sliep ben ik toch naast hem gaan liggen en ben gaan spelen met zijn lul tot ie stijf was, hij werd wakker en zei nee nu niet, ga naar je kamer, ik vond dat zo erg echt wel. Met tegenzin ging ik naar mijn kamer waar ik al huilend in slaap viel.

Hij is nu helaas overleden, en mis hem best wel. Dus mijn verhaal is toch anders dan anders. Uiteraard heb ik toch daardoor MPS en een persoonsstoring, heb ook een psycholoog etc, dus het heeft wel effect gehad. Maar als ik er aan terug denk, kan ik nog steeds enorm opgewonden raken, is dat raar, wie kent dit.

Ook het klaarkomen van mezelf toen ik met mijn vader speelde vond ik zalig, ben ik nu anders dan anderen.

Maar toch ondanks veel liefde is het nooit goed, alleen elk verhaal is toch anders. Het is een deel van mijn leven, en soms ben ik boos dat hij mijnleven kapot hebt gemaakt, hoe zou ik zijn als het niet gebeurd was, was ik dan niet jaloers, en bezitterig en claimen etc.

Daarom wil ik ook met mannen praten die dader zijn, praten wat gaat er door je heen, wat voel je, waarom doe je het.

Ik heb ook de verhalen gelezen van andere mensen, en daar schrok ik van, want hij heeft me nooit pijn gedaan of geslagen etc.

Groetjes Laura

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube