Verhaal van Mevr. M.A.P.

Mei 2004

Ik ben Mevr.M.A.P.

Ik wil jullie eerst bedanken voor deze site ik ben er bij toeval opgekomen.

Ik zal me even onder mijn koos naam voorstellen, Mevr M. geboren 29-maart 1954

Ben geestelijk en lichamelijk misbruikt, schrik niet ik zal nu proberen mijn verhaal op de schrijven.

Ik was als kind zijnde ernstige ziek van mijn 3e jaar tot mijn 12e jaar maar ik moest toch bij mijn opa gaan helpen met het huishouden. Ik was toen 11 jaar, mijn oma was al lang dood ik moest iedere zaterdag naar mijn opa van mijn 11e jaar tot mijn 13e jaar ik moest stoffen, stofzuigen en wat opruimen.

Toen ik de tweede week kwam moest ik me van opa uitkleden. Nee zei ik opa dat mag niet, maar hij zei ik ga jou beter maken. Maar ik wist niet wat er ging gebeuren en bij ons thuis was seks een taboe we
hebben ook nooit voorlichting gehad.

Na dat ik me had uitgekleed heeft die me de hele tijd liggen de bekijken, ik was doodsbang toen ik klaar was met poetsen moest ik op het bed gaan liggen. Want ik moest even uitrusten, toen begon hij me van boven tot onder de bevoelen en opeens stak die zijn penis in mijn onderlijf ik begon de huilen. Hij zei huil nu niet ik ga je alleen maar beter makken.

Ook moest ik zijn sperma eten, dat was een goeie medicijn voor mij, zei die hij hielt mijn neus dicht, zo dat ik moest slikken. Ook een keer in de week plaste hij in mijn mond, ook dat was een medicijn
zei hij. Als je ongesteld ben geworden, dan maar je niet meer naar opa komen want dan ben je een duvelingtje. En als je dit aan iemand verteld word die persoon of ernstige ziek, of gaat dood N dan ben jij dat schuld. Dus hou je mond want je wilt toch niemand ziek makken of dood laten gaan.

Dit heeft van mijn 11e jaar tot mijn 13e jaar geduurd iedere zaterdag weer en soms wel 3 keer op een dag het was vreselijk maar ik mocht niks zeggen. Ik mocht me in die tijd ook niet opwinden, want ik was nog steeds ziek, ik kon als ik me opwond het aan het hart krijgen.

Toen ik 13 jaar was, werd ik ongesteld, Heb alles bij elkaar geschreeuwd, niemand begreep me, ik zei steeds nu ben ik een duivelinnetje. Ik heb ook een kalmeringsspuit van de huisarts gekregen, die had mijn moeder latten komen omdat ik zo overstuur was. Ze zeiden dit hoort er bij als je een meisje ben
ieder meisje word op een bepaalde leeftijd ongesteld, maar ik bleef er bij dat ik geen duivelinnetje wou zijn ook heb ik aan mijn vader verteld dat opa niet lief voor mij was.

Mijn vader is 3 weken daarna overleden ik heb 38 jaar grond gelopen dat ik dat schuld was ook andere mensen familie of kennissen die ziek werden of overleden dacht ik dat ik dat schuld was.
Omdat ik wel eens over problemen spraak, niet dat van opa ik heb dit pas verleden jaar in november
aan mijn maatschappelijk werkster verteld, die schrok ervan.

Mijn vriendin weet het nu. die had verleden jaar borstkanker. Ik begon de huilen toen ik dat hoorde zij zei. ik word wel beter hoor, maar ik zei nee ik heb jou de veel verteld en nu ben jij door mij ziek geworden. Dadelijk ga je ook dood net zo als mijn vader en de rest ik ga nu maar mijn mond houden, waarop zei vroeg hoe kom je daar nu bij ik heb haar toen alles verteld. Ze zei jij kan niemand ziek maken of dood laten gaan of heb jij soms die borstkanker bij mij er in gestopt ze zei die opa van jou heeft geen gelijk hoor dat moet je uit het hoofd zetten, jij probeert ondanks je eigen ziekte ook nog andere mensen te helpen, en jij maak niet ziek.

Ik heb nu nog vaak dat ik schuld gevoelens heb, ook dat ik zo lang heb gezwegen. En het toen toe heb gelaten terwijl ik wist dat er iets niet klopte, ik moet dit nu proberen de verwerken maar de maatschappelijk werkster zei al dat kan heel lang gaan duren. Ook had ze me aan geraden voor eens op internet de gaan kijken onder lotgenoten ze zei dat kan al helpen. Zo dat u weet dat u niet alleen bent, dit is mijn verhaal.

Mevr.M.A,P koosname chino en nog veel succes met deze site.

 

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube