Verhaal van Natasja

Augustus 2004

Ik ben Natasja.

Met toeval op deze site gekomen maar welke site ik ook bezoek gaat het alleen over het begin het naar buiten brengen van je geleden incest .

Ik zelf ben van af mijn 10de door verschillende mensen en seksen misbruikt tot mijn 15de jaar. Met mijn 18de ben ik begonnen met verwerken, althans dat dacht ik, want er komt telkens weer iets boven drijven dat direct mijn leven beheerst.

Jaren lang hulpverlening voor mijn normaal functioneren dan weer vanwege mijn verleden. Sinds kort komt er een ongelooflijke woede in mij op waardoor ik weer genoodzaakt ben om weer psychische hulp te zoeken om het weer in goede banen te leiden. Toch heb ondanks mijn verleden een geweldige man en drie kinderen.

Houdt dat verwerken dan nooit op !!!!!

Denk ik weer normaal te zijn dan huil ik waarschijnlijk weer continu, omdat alle hulp die ik vanaf mijn 18de heb dat er nooit uit kunnen trekken met als gevolg dat mijn kinderen. Alle fases doormaken wat dan ook niet gezond is en weer is je ideaal beeld weer verdwenen en de grond onder je voeten weggemaaid.

Ik weet dat ik wel sterker word maar je voelt je nog slechter en zwakker dan toen je het moest ondergaan. Het leek of je alle pijn van de wereld zo gemakkelijk kon dragen en nu bij het geringste weer instort.

Zijn er meer mensen die dit ervaren en hebben die wat tips om mijn basis weer onder mijn voeten te hebben en weten dat ik niet alleen ben .

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube