Verhaal van Shadi

Februari 2008

Hoi mijn naam is Shadi,

Ik ben op een leeftijd van 6e tot mijn 9e jaar seksueel misbruikt door mijn zus die op dat moment 16 jaar was, dit gebeurde. Helaas op een moment dat mijn oudere broer van 17 jaar in een coma terecht is gekomen door een ongeluk in het zwembad.

Mijn zus moest op ons oppassen, terwijl me ouders in het ziekenhuis waren begon het in de eerste instantie benen masseren daarna onder haar rok terwijl mijn andere broertje en zusje naar tekenfilms keken. Na een paar keer op de bank te hebben gezetten nam ze me mee naar mijn ouders de slaapkamer, en daar gebeurde het daad, gedurende zo’n klein jaartje , en telkens zei ze als vader er achter komt vermoord hij ons beide.

Jarenlang heb ik het verdrongen nooit vergeten overigens , zelf zag ik het verdriet van mijn ouders en wou ze niet opzadelen met mijn probleem. Dus leefde we met elkaar zonder dat we wat tegen elkaar wat zeiden. Op dat moment zag ik de consequentie er niet van in wat het later met me zou doen. Zelf was dat een grote last voor mijn omdat ik mijn gevoelens niet met mijn ouders kon delen. Uit angst wat ze heeft gezegd. Naar mate ik ouder was geworden zijn door familie omstandigheden, mijn broer die in coma lag ( 14 jaar later) helaas overleden. Kort daarna mijn vader en niet lang daarna mijn zus aan kanker overleden die me seksueel heeft misbruikt.

Ik wilde me nooit binden aan vriendinnetjes omdat ik van mezelf door schrik, of angst? te binden. Maar had er ook geen tijd voor om de gebeurtenis te verwerken. Want ik was de oudste zoon en moest voor mijn broertje en zusje zorgen.

Die gelukkig wel bespaard zijn geworden van seksueel misbruik. Nu zo’n 28 jaar later is het helaas als een storm in mijn leven komen opdagen. Heb er jaren meegelopen hoe ik het voor mezelf kon oplossen. En vanuit vrienden kringen, krijg je te horen je bent toch geen homo of zo (met alle respect voor ieders seksueel voorkeur) omdat ik nooit een vriendinnetje had of relatie omdat ik vanuit mezelf niet is staat was en ben om me voor de volle 100% te geven (gebrek aan vertrouwen misschien).

Wel kon ik one-night dates aangaan waarin geen intimiteit aan verbonden was, en krijg het Spaans benauwd als vriendinnen wat intiemer wilde worden. Maar op den duur merkt ik dat ik aan het vlucht was voor iets.

Waar ik geen verklaring voor kon vinden, schaamte, bekeken voelen en die gevoelens namen toe, nadat mij taak als zijnde de opvoeding, zorg dragen van mijn broertje en zusje voorbij is wordt ik met het verleden geconfronteerd wat overigens al die jaren bij me was gebleven , maar geen moment had om het te verwerken.

Sinds zo vier maanden geleden zie ik een psychiater, na twee jaar van fysieke klachten slapeloosheid, depressiviteit pillen voorgeschreven gekregen van de dokter ondanks dat ik vanuit me zelf voelde dat , dat niet mijn probleem was afgezien van het feit dat je als gevoelloze zombie rond loopt door die pillen. Uiteindelijk verwezen naar de psychiater, waarin al die opgekropt emotie naar boven kwamen, als gevolg van seksueel misbruik die al die jaren onderdrukte.

Dit is helaas mijn verhaal Shadi.

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube