Verhaal van Suzanne

Ik ben Suzanne

Ik ben Suzanne 22 jaar en ik hoop door mijn verhaal op te schrijven mensen dingen herkennen en mij hier tips over kunnen geven.
Omdat ik op het moment in een moeilijke periode zit.

Het is allemaal begonnen toen mijn moeder mijn vader bedroog met de man die mij zoveel leed zou aan gaan doen.
Ik was 6 jaar toen mijn ouders gingen scheiden en mijn moeder hertrouwde heel snel met een nieuwe man.
Mijn 2 broers en ik vonden hem helemaal te gek omdat hij veel stoerder was als mijn vader (hij vloekte,reed veel te hard in de auto,en was dagelijks in de sportschool te vinden) dit soort dingen waren wij helemaal niet gewend en vonden dat daarom geweldig.
Ik woonde eerst bij mijn vader omdat zoals mijn moeder het zegt wij daar niet konden wonen maar ik miste mijn vriendinnetjes mijn moeder en mijn hondje verschrikkelijk waardoor ik na 3 jaar daar toch weer daar ben gaan wonen.

Het was op een ochtend ik was 9 of 10 jaar oud toen ik hoorde dat mijn “ouders” onder de douche stonden ik dacht dan kruip ik lekker in dat grote bed maar daar bleek mijn stiefvader nog te liggen.
Ik ging er toch bij liggen en op een gegeven moment betastte hij me en schuurde met piemel langs mijn onderbroekje.
Hoe dit precies begon en wat er gezegd is weet ik niet meer, ik heb veel dingen verdrongen.
Wel was direct duidelijk dat ik dit niet tegen mijn moeder moest zeggen.

Ik kan niet vertellen wanneer het voor de tweede keer gebeurde en hoeveel tijd er tussen zat want dat is voor mij een groot zwart gat.
Wel was het naar een tijdje zo dat het misbruik dagelijks gebeurde en dat bestond vooral uit orale sex van allebei de kanten.
Dan zei die dat ik naar boven moest gaan om me te wassen en dan moest ik maar een gil geven en dan kwam hij.
Die gil geven dat was zo moeilijk je roept het onheil gewoon op jezelf af.
Ook maakte hij vaak foto’s van mij wat gewoon overduidelijk de titel kinderporno zou krijgen als de politie dit had gevonden.
Het gebeurde eigenlijk altijd als mijn moeder aan het werk was maar later ook wel als ze aan het sporten was (wat ze gewoon in huis hebben) of als ze douchte of wat dan ook.

Ik was ongeveer 12 jaar toen we naar een feestje bij mijn oom en tante gingen.
Mijn oudste broer die toen ongeveer 16 was was flink aan het drinken met onze neef en zijn kameraden en was ook snel dronken.
Onderweg naar huis hebben we ontzettend om hem gelachen maar eenmaal thuis gingen mijn broer en ik direct naar bed maar ongeveer 10 minuten later kwam hij mijn slaapkamer in en begon mij te zoenen en strelen en toen ik zei dat ik dit niet wou deed hij daar niets mee maar ging gewoon door toen hij mij uiteindelijk wou penetreren lukte dat niet en droop hij af.
In de weken daarna veranderde ik totaal ik begon te blowen te spijbelen me egt afzetten grote bek tegen alles en iedereen ik kreeg echt scheid aan de wereld ondertussen bleef het misbruik van mijn stiefvader ook doorgaan.
Naar een zoveelste ruzie met mijn moeder heb ik haar 3 weken naar het voorval met mijn broer verteld wat er tussen hem en mij was gebeurt en is zij met hem gaan praten en heeft hij mij ook zijn excuses aangeboden.
Ik moet zeggen dat ik het hem ondertussen vergeven heb en ik weet dat hij het er nog steeds moeilijk mee heeft dat hij dit gedaan heeft.
Van mijn moeder mocht ik niks tegen mijn stiefvader hierover zeggen want die zou hem het ziekenhuis in trappen terwijl hij zelf nog veel verder ging maar goed dat wist ze niet.

Toen ik ongeveer 14 was gebeurde het misbruik nog steeds bijna dagelijks dus ondertussen al ongeveer 5 jaar.
Toen wou hij wel wat nieuws proberen en betrok mijn vriendin erbij.
Ergens vond ik dit heel prettig want nu stond ik niet meer alleen dat is toch egt verschrikkelijk maar goed ze heeft hem toen 1 keer afgetrokken want orale sex wou ze absoluut niet en is dit dus ook bij 1 keer gebleven want dat vond ie niks aan.

Toen ik 15 was vond hij het wel een keer tijd worden om ontmaagd te worden ik vond dit verschrikkelijk ik wou zo graag dat mijn eerste keer bijzonder zou zijn.
Ik had hem nu al zolang van dat stukje intimiteit af kunnen houden maar nu was dat dus ook over hij sprak een avond met me af als me moeder weg zou gaan (had hij geregeld) dat het grote moment daar was.
Godzijdank wou hij het alleen veilig doen en dus toen hij het daadwerkelijk wou doen kreeg hij hem niet meer overeind toen hij een condoom om had.

Uiteindelijk hebben we nooit gemeenschap gehad hoe raar dat ook is omdat het misbruik heeft geduurd tot ik op mijn achttiende mijn huidige vriend heb ontmoet.
Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik steeds moeilijker begon te doen als hij iets van me verlangde en daar werd hij zo boos om dat de situatie thuis niet meer te houden was en ik meerdere malen weg ben gelopen en mezelf begon te snijden.
Toen ben ik uiteindelijk op mijn 17e bij mijn vader gaan wonen en die vond mijn dagboek en toen heb ik een deel verteld.
Niet veel later leerde ik mijn vriend kennen en trok direct bij hem en zijn ouders in.
Een klein jaar nadat mijn vader achter de waarheid kwam heeft hij een zware hersenbloeding gekregen en is daardoor linkszijdig verlamd gebleven en is totaal niet meer de man wie hij altijd geweest is en woont in een verpleegtehuis.
Ik heb hier nu straks 4 jaar later nog steeds zoveel verdriet van dat is gewoon niet te beschrijven onze band was na alles namelijk heel hecht geworden.
En nou ben ik hem ook nog eens kwijt dat allemaal door die kootzak.

Ik heb vorig jaar mijn moeder het verhaal vertelt (geen details) maar die heeft voor hem gekozen omdat er geen dwang of geweld is gebruikt.
ze ging een paar weken nadat ze alles wist nog doodleuk met hem op vakantie en alles dus ja die heeft mij ook egt als een baksteen laten vallen zo voelt het voor mij tenminste.
Ik heb nog contact met haar want ja het blijft je moeder.

Nu loopt mijn relatie op het moment ook nog slecht maar ik kan het gewoon niet aan om nog iemand van wie ik zo ontzettend veel hou te verliezen.
Vaak als we drank hebben gehad dan krijgen we ruzie en soms draai ik dan helemaal door en ben ik ook egt mezelf niet meer een poosje terug heb ik tijdens zo’n bui me pols doorgesneden dus zat ik om 4 uur ‘s nachts in het ziekenhuis met 9 hechtingen.
Toen is onze relatie heel erg onder druk komen te staan omdat mijn vriend het hier uiteraard heel moeilijk mee had.
Mijn probleem is eigenlijk gewoon dat ik niet alleen kan zijn en heel jaloers ben.
Als mijn vriend soms weggaat naar kameraden dan kan ik daar gewoon niet tegen want dan ben ik alleen en dat is voor hem ook heel moeilijk omdat hij juist heel erg van zijn vrijheid is en hij gaat dan ook wel gewoon omdat ik dat ook tegen hem zeg dat ie dat moet doen maar ik ben gewoon benieuwd of iemand mij kan vertellen hoe ik van dat gevoel af kan komen. het gevoel dat ik alleen ben, ik voel me dan egt heel erg eenzaam terwijl dat helemaal niet nodig is natuurlijk.

Ik hoop dat er iemand is die mijn verhaal snapt en mij kan vertellen wat ik kan doen om nu mijn relatie nog te redden.
Want mijn vriend heeft veel meegemaakt met mij en ik begin te merken dat hij er een beetje klaar mee is nu terwijl het voor mij eigenlijk alle gevoel en emoties weer beginnen.
Ik wil gewoon heel graag van dat bezitterige en strontjaloerse gedrag af ik haat het dat ik dat heb en het maakt ook nog mijn relatie kapot. (ook dankzij hem)
En vooral als ik drank heb gehad komen alle emoties los en daar wil ik ook graag van af ik wil gewoon graag naar een feestje kunnen zonder aan het eind van de avond dikke ruzie met mijn vriend te hebben of helemaal in mekaar gestort te zijn van verdriet want dat is het op dat moment.
Ik ben bij een psycholoog maar ik kan dat gewoonweg niet betalen dus moet dat ook afzeggen.
Dus als iemand tips of iets dergelijks heeft hoor ik het graag.

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube