Verhaal van Thalita

Februari 2006

Ik ben Thalita,

Ik ben geboren op de trouwdag van mijn tante en oom. Die gingen op 26 mei 1971 trouwen en ik werd ‘s avond om 11 uur geboren en sindsdien was ik voor mijn tante een eigenwijsje.

Waarop ik op latere leeftijd heb gezegd dat ik het feest wilde meemaken, de eerste 8 levensjaren ken ik me niet veel van herinneren.

Op mijn 8 jarige leeftijd moest ik een keer bij mijn vader komen, hij vroeg of ik zijn rug wilde insmeren en masseren. Want mijn moeder was niet thuis, en toen vroeg hij het aan mij. Maar van het 1 kwam het ander. Ik moest meerdere dingen gaan doen.

Ik moest dus ook op een gegeven moment aan zijn geslachtsdeel gaan zitten en dat ding ook in mijn mond steken. Deze handelingen hebben tot aan mijn 16de levensjaar geduurd. Toen kwam ik er achter dat het niet klopte en sindsdien was ik voor mijn vader dood.

Op mijn 14de moest ik eens een keer oppassen bij mijn oom en tante, oom werken en tante ook. Ik mocht blijven slapen omdat het laat werd. Maar mijn oom was dus eerder thuis gekomen, en terwijl ik lag te slapen heeft hij (ondertussen wakker geworden) mijn verkracht. Hij had mijn mond afgeplakt en mijn armen en benen vast gebonden.

Weer een paar maanden verder gebeurde dat zelfde weer alleen bij een andere oom.

In mijn leven ben ik ook heel vaak geslagen door mijn ouders. Toen ik was 19 bijna 20, en al kwam ik 2 minuten te laat thuis, is mijn vader uit zijn slof geschoten en heeft mij, met een kleding hanger de trap afgeslagen en het huis uitgezet.

Ben door de buren opgevangen en heb toen alles er uit gegooid, de buurvrouw zou het niet tegen mijn ouders vertellen, maar die heeft dat toch gedaan. Waardoor ik ruzie met de buurvrouw kreeg, ben toen weggelopen.

Ik ben toen in een Blijf Van Mijn Lijfhuis terecht gekomen en heb daar 3 jaar gezeten en heb daar ook aan am gedaan, kon daar helaas niet meer blijven wegens zwangerschap van toen mijn vriend.

Wel heb jaren tot 1997 bij het RIAGG gelopen, in 1994 werd mijn dochter geboren en mijn vriend ging weg zonder aanleiding.

In 1996 mijn huidige man leren kennen. Kende hem al langer dan die tijd alleen toen sloeg de vonk pas over, hij heeft mij en mijn dochter heel goed opgevangen.

In 1997 zijn we getrouwd en in 1998 is onze zoon geboren. In die jaren van 1991 tot 2002 heb ik ook nog 6 aanrandingen meegemaakt en ben ook nog een keer verkracht door een vreemde die verkrachting was in 1995. Ben nu wel heel gelukkig getrouwd,

In 2003 heb ik diabetes gekregen, in dat zelfde jaar is mijn baarmoeder verwijderd wegens te veel beschadigingen, in oktober 2004 ben ik in een depressie gekomen. Heb via de huisarts antidepressiva gekregen maar daar werd ik eng van in mijn hoofd, en aangezien ik ook medicijnmoe werd, wilde ik geen medicijnen meer, ben toen naar een psycholoog gestuurd.

Naar mijn gevoel kon zij mij niet helpen, en sinds een paar weken 2 gesprekken nog maar gehad, loop ik bij een psychiater, en ik hoop dat zij mij wel verder kan helpen.

Thalita

Terug naar Index Verhalen

COPYRIGHT © 2000 – 2016 Alle rechten voorbehouden
Stichting Lotgenoten Incest Slachtoffers

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube