Verhalen van en door Incest Slachtoffers

December 2009

Sil: Ik ben nu 43 en wil graag mijn verhaal kwijt. Een deel ervan want er is zo veel meer nog. Lang heb ik getwijfeld wel of niet mijn verhaal vertellen. De verhalen van anderen gelezen. Het is best moeilijk om te beginnen en de juiste woorden te vinden. Mijn moeder was 17 toen ik werd geboren. Ik was een kind van een kind en een getrouwde man.


December 2009

Suzanne: Ik woonde eerst bij mijn vader omdat zoals mijn moeder het zegt wij daar niet konden wonen maar ik miste mijn vriendinnetjes mijn moeder en mijn hondje verschrikkelijk waardoor ik na 3 jaar daar toch weer daar ben gaan wonen.


Augustus 2009

Hanna: Maanden gingen voorbij en, mijn neef bleef handtastelijk, ik bleef onzeker. Ik was blij dat dit toch al gedaan was, dus ik zei er niet te veel op. Zelf op de begrafenis van mijn oma maakte hij er superhard gebruik van. Ik begon perfectionistisch te worden, mij uit te hongeren, gaan lopen, snijden… Ik zocht een uitweg maar het bleek allemaal erger te worden.


Mei 2009

Petra: Ik ben een vrouw van 46 jaar oud………………….ik heb veel meegemaakt in mijn leven en wou dat het anders was gegaan .

Vier jaar geleden is bij mij een PTSS stoornis geconstateerd. Dit was geluxeerd op mijn werk. Na veel vijven en zessen van mij kwam ik erachter dat dit met mijn incest verleden had te maken.


Oktober 2008

Wiske: Nou bij deze begin ik maar aan het schrijven van mijn verhaal. Zoals een aantal van jullie al weten ben ik een vrouw van 26. Ik woon 5 jaar samen met mijn vriend waar ik bijna 11 jaar een relatie mee heb. We wonen in een heel klein dorp in een erg leuk huis. Ik heb twee honden en een kat waar ik enorm gek mee ben. In dit dorp woon ik bijna twee jaar. Hier heb ik een nieuwe start gemaakt en een nieuw begin, weg uit het dorp waar mijn jeugd ligt.


Oktober 2008

Diana: Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat ik niks waard was. Dat ik er eigenlijk niet
had moeten zijn. Ik veroorzaakte alleen maar problemen. Als ik er was, was er ruzie en
gedonder. Dat maakte dat ik me op heel jonge leeftijd al zo klein en onopvallend mogelijk
maakte. Maar helaas bleef ik niet voor iedereen onopgemerkt…


Februari 2008

Shadi: Ik ben op een leeftijd van 6e tot mijn 9e jaar seksueel misbruikt door mijn zus die op dat moment 16 jaar was. Dit gebeurde, helaas op een moment dat mijn oudere broer van 17 jaar in een coma terecht is gekomen door een ongeluk in het zwembad.


Oktober 2007

Miss  Yoego: Het is voor mij een moeilijk moment, nu ik dit aan het typen ben. Dus vergeef me als ik niet helemaal uit mijn woorden kan komen, zo af en toe.

Ik ben vanaf mijn 7e verhuist naar een andere woonplaats. Omdat mijn moeder samen ging wonen met mijn stiefvader (voor mij op dat moment mijn vader). Hij is voor mij altijd mijn vader geweest. Vanaf mijn 13e ging het mis.


Oktober 2007

Me-Anne: Ik heb een verhaal geschreven, niet heel mijn verhaal maar ik schrijf ook boeken, verhalen etc.. Dus heb een herinnering in verhaal geschreven..

Nooit!


Oktober 2007

Suusje: Al een paar weekjes volg ik dit forum en ik ben al 2x op de chatavonden geweest. Ik heb meerdere keren gezien dat mensen zich via deze wijze voorstelden en ik heb nu besloten ook maar eens een stuk van mijn verhaal neer te zetten. Het is moeilijk en ik weet niet goed waar te beginnen, wat ik precies wil vertellen en waar ik zal eindigen. Ik begin wel gewoon en zie wat ervan komt…


Januari 2007

Julie: Ik ben 29 jaar jong en mijn verleden is een pijnlijk en gesloten boek,tot nu toe.
Ik was amper 4 jaar toen het begon en me mijn persoonlijkheid ontnomen werd. M’n vader was alcoholist, ben dus opgegroeid in een gezin dat armoede kende en waar van regelmaat geen sprake was.


Januari 2007

Helga: Ik ben dus Helga, nu 14 jaar, maar een paar jaar geleden zijn er allemaal foute dingen gebeurt. Ik was toen 9 jaar. Vaak was ik bij mijn oom en tante. Mijn neef was toen al  23 jaar, en had nooit zoveel aandacht aan mij besteed.


Oktober 2006

Binka: Het is moeilijk om te beginnen met schrijven, waar moet je beginnen. Ik was 11 jaar toen mijn vader handtastelijk begon te worden. Het heeft niet lang geduurd wat kort daarna zijn mijn ouders geschieden.
Tot 13 augustus. j.l. toen kwam ze bij haar vader weg en zei tegen mij dat haar vader haar aan de plasser had gezeten. Ik voelde de grond onder mij weg zakken, en ik wist hoe zij haar voelde want ik had het zelfde meegemaakt.


Augustus 2006

Laura: Ik heb er lang over nagedacht of ik het hier zou opschrijven. Ik wil absoluut niet herkend worden en gebruik hier de naam Laura.


Juni 2006

VRIJHEID: ik wil graag mijn verhaal delen,maar weet niet hoe en waar te beginnen,daar komt bij dat ik ook nog eens voorzichtig moet zijn. Ooit heb ik het eerste deel van ons verhaal in rijmvorm opgeschreven,op dit moment zitten wij al heel ergens anders in het verhaal maar misschien moet ik beginnen met dat eerste stukje verhaal op rijm te delen.


Mei 2006

Samantha: Ik ben nu 16 jaar. Ik ben net als zo vele van jullie misbruikt. Ik heb het er dagelijks heel erg moeilijk mee en het lijkt wel alsof het steeds zwaarder voor me word om er mee om te gaan.


April 2006

Kiki: Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen, ik ben 45 jaar en zal het echt helpen om het een betere plaats te geven, als ik dit nu neerschrijf, of heb ik toch behoefte aan meer hulp??


April 2006

Dolfijn: Ik ben seksueel misbruikt, vanaf mijn 9 jaar tot mijn 11 jaar. Niet continu dat niet.

Ons mam was in die tijd vaak weg of overspannen.

  • Ik was schijnbaar nieuwsgierig.
  • Ik stelde vragen;
  • Ik weet niet eens hoe het is begonnen.

Februari 2006

Thalita: Op mijn 8 jarige leeftijd moest ik een keer bij mijn vader komen, hij vroeg of ik zijn rug wilde insmeren en masseren. Want mijn moeder was niet thuis, en toen vroeg hij het aan mij. Maar van het 1 kwam het ander. Ik moest meerdere dingen gaan doen.


November 2005

Jet: Ik ben een vrouw van rond de 25 jaar. Jarenlang heb ik dit weten te verbergen en heb ik het weggestopt. Dit deed ik door middel mezelf druk gedragen en eten. Ik heb daardoor een flink overgewicht. Elke keer als ik in de spiegel kijk word ik met het verleden geconfronteerd.


September 2005

Doossie: Mijn vader was een alcoholist, en toen ik een half jaar oud was is mijn moeder bij hem weggegaan. Ze leerde een nieuwe man kennen, en is daarmee getrouwd toen ik 2 was of zo.
Hij had 2 dochters uit een eerder huwelijk, ik had een zus die 6 jaar ouder is en samen hebben mijn moeder en hij nog een zoontje gekregen.


Mei 2005

Margie: Het begon toen ik tien was. Mijn broer en ik waren sleutelkinderen dus er was nooit iemand thuis. De perfecte scenario. Mijn broer deed het dan ook alleen als me ouders niet thuis waren. Het begon “langzaam” en bouwde op. Het begon in de kelder en verplaatste zich vervolgens naar de slaapkamer van me ouders, de badkamer en uiteindelijk mijn eigen slaapkamer.


April 2005

Lian: Ben zo als vele van ons dus jaren misbruikt en nog steeds. Ik denk dat ik een jaar of 12 was toen alles begon en het heeft ongeveer tot me 17de geduurd, dat hij me zeker maandelijks misbruikte.


April 2005

Bombay: Nadat ik het verteld heb begon pas de echte nachtmerrie binnen 15 minuten nadat ik het mijn moeder had verteld zat ik op het politiebureau om aangifte te doen. Heb vervolgens nog vele malen op het politiebureau moeten komen voor aanvulling van de aangifte.


 

December 2004

Christina: Ik was 9 jaar toen dit allemaal begon. We gingen naar een verjaardag van mijn oma dat gehouden werd in het huis van mijn oom en tante, omdat mijn oma d’r huisje te klein was voor haar familie en vriendenkring. Mijn neef zei na een tijdje toen ik me daar na het eten begon te vervelen dat hij een nieuwe cd had van de Beatels. Ik wilde wel mee. Weg uit deze saaie bedoeling.


Oktober 2004

Laura: Hallo hierbij mijn verhaal wat anders is dan anders, maar vertel het toch.

Ik ben een vrouw van 42 jaar, en het gebeurde allemaal vanaf mijn 5e jaar tot mijn 12e. Mijn vader was altijd een erge lieve man voor mij, hij gaf mij enorm veel liefde en aandacht, leerde me fietsen, leerde me klok kijken, was streng als ik mijn huiswerk niet maakte, en knuffelde me erg vaak, maar gewoon zoals elke vader dat deed.


September 2004

Chino: Ik ben namelijk door mijn opa geestelijk en lichamelijk misbruik toen ik 11 jaar was tot mijn 13e jaar, ik heb dit pas voor twee maanden geleden aan mijn maatschappelijk werkster vertelt.

Hier komt mijn verhaal schrik niet.


September 2004

Carolina: Wat een verademing, dat ik deze website vond. Daarin herken ik heel veel!

Ik ben een vrouw van 32 jaar, ben getrouwd met lieve man en heb tweelingdochtertjes van anderhalf jaar.


September 2004

Ayla: Ik weet niet hoe te beginnen er zit zoveel pijn verdriet en angst allemaal ver weg gestopt. Ik heb MPS (Meervoudige Persoonlijkheid Stoornis).Ik heb het altijd kunnen zien als iets wat de anderen was overkomen.


Augustus 2004

Natasja: Met toeval op deze site gekomen maar welke site ik ook bezoek gaat het alleen over het begin het naar buiten brengen van je geleden incest .

Ik zelf ben van af mijn 10de door verschillende mensen en seksen misbruikt tot mijn 15de jaar. Met mijn 18de ben ik begonnen met verwerken, althans dat dacht ik, want er komt telkens weer iets boven drijven dat direct mijn leven beheerst.


Juli 2004

Manuela: Na zowat 4 jaar twijfelen en steeds weer de “Nieuwsbrief” half gelezen te deleten, de site te ‘negeren’, en vooral doen alsof ik nergens last van had in de overtuiging dat ik eroverheen was, wordt het nu dan toch eens tijd dat ik mijn verhaal op papier zet.


Juli 2004

Jolanda: Ik ben vanaf mijn 10e jaar misbruikt door mijn vader. Het is begonnen met knuffelen enz. Mijn vader was altijd heel gek van ons en zat ons altijd te pesten en te knuffelen.


Juni 2004

Ad: Mijn verhaal is niet af. Zolang ik leef zal het niet afkomen. School kun je afmaken, een incestverleden blijft altijd bij je. Je raakt het nooit meer kwijt.


Juni 2004

Alana: Ik ben 34 jaar, ik heb een kind en ik ben al enige jaren gescheiden. Ik ben van mijn 6e tot mijn 14e seksueel misbruikt door mijn vader.


Mei 2004

Sammy: Mijn verhaal is begonnen toen ik 2 jaar was (zo heb ik gehoord van mijn opa) en dit verhaal zal voor mijn gevoel nooit eindigen. Het eerste wat ik me kan herinneren is van toen ik ongeveer 5 of 6 jaar was.


Mei 2004

Angelina: Ik wil even mijn verhaal verder vertellen……
Amai, al mag ik het zelf zeggen…Ik heb serieuze stappen ondernomen de afgelopen twee weken!
Ik heb eerst en vooral mijn moeder geconfronteerd met mijn verleden. Ik heb haar laten weten dat “pa” mij misbruikt heeft al die jaren.


Mei 2004

Joke: Het begon allemaal toen ik 11 á 12 jaar was. Mijn neef had een immens grote mentale macht over mij, ik deed alles wat hij vroeg, ook al was hij één jaar jonger.


Mei 2004

Mevr M.A.P. Ik wil jullie eerst bedanken voor deze site ik ben er bij toeval opgekomen.
Ik zal me even onder mijn koos naam voorstellen, Mevr M. geboren 29-maart 1954


Januari 2004

Diane: Sinds een kleine twee maanden chat ik op donderdagavond mee op deze site. Het doet me goed. De ene keer kan ik iemand (althans, dat hoop ik) helpen en de andere keer is er iemand om mij weer even op weg te helpen. Beide manieren doen me deugd.


November 2003

Marianne: (29): “Van mijn 3e tot mijn 9e jaar ben ik misbruikt door mijn vader. Natuurlijk heette dat geen incest, maar liefde. Alles deed hij, behalve neuken. Maar dat verschil merk je niet als er wel andere dingen in je gestopt worden en je, soms eens per week, soms drie of vier, op alle andere mogelijke manieren wordt aangetast.


November 2003

Heidi: Zelf ben ik misbruikt maar door mijn echte vader.
Ik was ook 12 jaar misbruikt, Het heeft wel 6 jaar geduurd.
Ik had hersenvliesontsteking gehad toen ik 4 jaar oud was. Daardoor werd ik doof.


November 2003

JeeWeetje: Wat is leven en wat is liefde, twee onzinnige betekenissen die geen inhoud hebben.
Wat is haat en wat is leven, twee dingen die je leven bepalen?


November 2003

Marjolein: Een lang verhaal zal dit niet worden, omdat ik het goed heb weggestopt. Mijn geheugen althans.

Op mijn 8ste bleven mijn jongere broer en ik vaak op de kamer bij mijn oudere broer slapen.


September 2003

Kim: Ik wil mijn verhaal plaatsen op deze site, omdat het mij toch iets zal opluchten.

Ik heb al eerder mijn verhaal op de site gezet, dat ging over mijn opa. Maar het ging niet alleen om mijn opa.


Augustus 2003

Angelina: Waar moet ik beginnen met mijn verhaal….het is ook al zolang geleden allemaal…De herinneringen zijn weg of zijn heel vaag, maar de pijn, het verdriet, de angst, de woede, de verwardheid, dat zit nog steeds heel diep in me weggestoken.


Juli 2003

Vanessa: Wanneer het misbruik juist begonnen of geëindigd is, kan ik me niet exact herinneren, wel weet ik zeker dat het plaatsgevonden heeft. Ik herinner me enkele flarden van rond m’n 9de à 10de levensjaar.


Mei 2003

Kim: Ik wil mijn verhaal op deze site plaatsen. Omdat het mij nogal hielp, en ik wil hem aan jullie uiten om sommige van jullie te helpen.


 

Fleur32: Na er lang over nagedacht te hebben, heb ik toch maar besloten dat mijn verhaal ook op deze site komt, al hoewel ik een eigen website heb is dit toch anders, omdat ik denk dat ik hier meer gevoel bij neer kan zetten.


April 2003

Chrissy: Ik heb der lang over moeten nadenken om mijn verhaal hier neer te schrijven. Ben bang voor er weer mee geconfronteerd te worden. Het is ook de eerste keer dat ik mijn verhaal helemaal schrijf.


 

April 2003

Vivi: Ik ben misbruik geweest door mijn oudere broer.
Ik was 9 jaar toen alles begon. Hij heeft me zoveel pijn gedaan. Ik geef mezelf hier rond de fout.


Februari 2003

Selama: Ik ben vanaf mijn 6e t/m mijn 14e seksueel misbruikt door mijn broer. Dit heb ik in oktober 2000 tegen mijn ouders en vrienden verteld. Iedereen was natuurlijk vreselijk geschrokken. Gelukkig ontkende mijn broer niets en is hij met mijn ouders in therapie gegaan.


Februari 2003

Vicky: Hallo, ik ben 25 jaar. De meeste vinden me nog jong, maar door wat ik meegemaakt heb in het verleden voel ik me soms volwassener dan anderen van mijn leeftijd.


Januari 2003

Melissa: Mijn vader en ik hebben nooit goed met elkaar op kunnen schieten. Maar toen ik een jaar of 11 was gingen mijn ouders scheiden omdat mijn vader mijn moeder lichamelijk mishandelde.


Januari 2003

Leske: Herkent iemand zich in “mijn” verhaal?

Mijn moeder is gescheiden maar hertrouwt met mijn stiefpa, hij heeft me altijd bevoorrecht ten opzicht van mijn oudste broer.


Januari 2003

Tamara: Ik ben een meisje van 15 jaar een ik ben 6 jaar lang misbruikt (dat ik mezelf nog herinner). Tot mijn moeder mij van alles vertelde …


Januari 2003

Anoniem: Ja ik ben van kleins af aan een paar keer misbruikt door mijn vier jaar oudere broer.


Januari 2003

Antonet: Ik ben een vrouw van bijna 51 jaar, toen ik 6 jaar was, begon mijn vader handtastelijk te worden naar mij.


 

Januari 2003

Goalie: Ik ben een meid van 20 jaar en ben ook net als velen seksuele misbruikt door mijn vader in mijn jeugd. Het is niet zo makkelijk om er over te praten.


 

November 2002

Annemieke: Ik wil graag mijn verhaal kwijt. Ten eerste omdat het me een goed gevoel geeft om even van me af te schrijven, ten tweede omdat ik, mede door dit verhaal, lotgenoten probeer te krijgen. Ik heb mijn verhaal nog nooit gehoord.


 

November 2002

Fizgig: Ik ben een vrouw van 28, en ben net als zo velen seksueel misbruikt in mijn jeugd. Ook zoals bij zo velen ging dit gepaard met mishandeling, emotioneel en lichamelijk.


 

September 2002

Angél: Hoe begin je in godsnaam een dergelijk verhaal, bij het begin dan maar hé. Vanaf mijn geboorte heeft (naar horen zeggen) mijn vader geen enkele affectie naar mij toe getoond.


 

September 2002

Mandy: In het verleden is er nogal veel gebeurd met die sekspelletjes. Het begon toen ik op de basisschool kwam. Toen leerde ik daar een meisje kennen en in de pauzes speelde ze met mij. Ze zei dat zei een heks was en ik was haar gevangene (haar bezit).


 

Augustus 2002

John: Vanaf mijn 15e beginnen pas mijn herinneringen, de rest waren flarden en dromen.


 

Augustus 2002

Richard: Dit is het verhaal van Christianne en Richard. Christianne heeft dit interview gedaan met het tijdschrift Viva. De man van Christianne Huntjens (34) is als kind jarenlang misbruikt door zijn oom. Hij heeft dit nooit kunnen verwerken, tot een jaar geleden.


 

Juli 2002

Anne: Heeft een bief aan Papa geschreven.

Dit is een aanvulling op het verhaal van Anne.


 

Juli 2002

Marianne: Graag wil ik deze gelegenheid aangrijpen om mijn verzoek te doen. Ik vertel mijn verhaal, dat is moeilijk voor me, maar nodig. Los van dat heel vreselijke waar mijn verhaal over gaat, gaat mijn verhaal over mijn moeder. Over mijn moeder en mij. En komt mijn verzoek aan de lezeressen van Mijn Geheim…


 

Juni 2002

Rafaella: Ik wil alle slachtoffers van incest moed inspreken met mijn verhaal.

Ik ben zelf ook slachtoffer van incest. Ik ben vroeger door mijn twee halfbroers seksueel misbruikt geweest. Dat heeft zo’n 3,5 jaar geduurd, en toen zijn ze bij hun vader gaan wonen.


 

Juni 2002

Joosie: Mijn moeder was zwanger van mij en toen ik geboren was besloten mijn ouders om te gaan trouwen. Mijn moeder was toen 19 jaar en misschien wel te jong geweest om te trouwen en om kinderen te krijgen. Al met al was ik wel gewenst.


 

Juni 2002

Lisa: Vind dit erg moeilijk maar het wordt eindelijk eens tijd om mijn verhaal ook eens naar buiten te laten komen.

Ik ben nu bijna 31 en heb nog steeds niet verwerkt wat mij is overkomen.


 

Juni 2002

Nanna: Wie wil mij helpen!!!!!!!!!!!

Ik ik kan niet meer, ik moet nu beslissingen nemen, de familie band verbreken, aan mij zelf denken, praten mijn therapeut. 


 

Mei 2002

Marianne: Het is voor mij heel moeilijk en pijnlijk om hierover te schrijven.
Ik probeer het zo goed mogelijk op te schrijven maar de pijn van binnen kan niemand het mij delen.


 

April 2002

Marlies: Vanaf mijn 3de jaar ben ik misbruikt door mijn vader. Lichamelijk en geestelijk. Het begon met een wandeling naar het park om een middag toen mijn moeder lag te rusten tijdens haar zwangerschap.


 

April 2002

Elisah: Ik heb er nooit aan gedacht,om dit te doen, maar zo na jullie, probeer ik het maar. Ik zal alles anoniem moeten doen, niemand in de familie weet het.

April 2002

Nicole: Ik heet Nicole, ben 36 jaar, getrouwd en twee honden en wil graag met jullie mijn verhaal delen.


 

April 2002

Barbara: Ik ben in een gezin opgegroeid bestaande uit mijn vader en moeder en nog twee zussen.Tot mijn 12 jaar leefde ik in een “normaal” gezin. Wat heet normaal? Er was wel eens wat en mijn vader was een moeilijk man die nog al losse handjes was, maar verder was er wel sprake van veiligheid en vertrouwen.


 

April 2002

Didi: Is een persoon in een mansgedaante die de term incest aan de levende lijve heeft ondervonden.

Een hel van een periode, die bestond uit misbruik, mishandeling, verbale mishandeling, minachting etc.


 

April 2002

Naomy: Af en toe voel ik me zo, alsof ik lang in coma heb gelegen en heel langzaam ontwaak.


 

April 2002

Christa: Voor allereerst wil ik bedanken dat ik via de site mijn verhaal kwijt mag. Alles begon vanaf men negende tot mijn zeventiende.


 

Juni 2002

Lisa:  Vind dit erg moeilijk maar het wordt eindelijk eens tijd om mijn verhaal ook eens naar buiten te laten komen.
IK ben nu bijna 31 en heb nog steeds niet verwerkt wat mij is overkomen.


 

Januari 2002

An:  Na het lezen van enkele verhalen van incest-slachtoffers, raap ik een beetje moed bij elkaar om mijn verhaal te doen.
Het is niet gemakkelijk, ten eerste omdat ik het nog nooit opgeschreven heb.


 

Januari 2002

Marjan: Mijn moeder ging iedere maand naar haar ouders op Texel en dan werd hij nog handtastelijker, vroeg of ik niet bij hem wou slapen en dergelijke, in het begin zei ik dan gewoon nee en dat hielp.


Januari 2002

18 februari 1955     symbool-kruis 17 november 2004

Noesk: In februari 1955 ben ik geboren.
Toen ik een jaar of vijf was, heb ik om aandacht te trekken van mijn moeder met lucifers gespeeld. Er is toen brand ontstaan.


 

Juni 2001

Anne: Als kind was ik een heel gelukkig meisje…tot ik ongeveer in het eerste of tweede middelbaar zat


Anoniem: Hij beval me om op mijn rug te gaan liggen. Ik begon te huilen.
De inzender is bekend bij Logenoten Incest Slachtoffers


 

Elzelina: Ik schaam me dood en voel me vies


 

Oktober 2000

Feelings: Ik ben “Feelings” 35 jaar.


 

Juli 2000

Melanie: Gebeurtenissen met mijn opa.


 

Juni 2000

Kees: Ik ben Kees 38 jaar.


 

Januari 2001

Rebecca: Ik ben Rebecca, uit Utrecht.


 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube